fo026291: Nationale Vakbondsbetoging ABVV (Algemeen Belgisch Vakverbond) en ACV (Algemeen Christelijk Vakverbond) Brussel 1983 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de vele betogers in de regen met bijna allemaal een paraplu. Ze hebben een spandoek in de handen We hielden van dit land en zijn leiders te Brussel 1983. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"