Hier groeien de groenten als in de goeie oude tijd - Wasley, Simonne (Sint-Martens-Latem: Lima Natuurvoeding, 1971)
"Artikel verschenen in het weekblad Het Rijk der Vrouw nr 1376 van 15 september 1971"