fo007330: Socialistische beweging van Geraardsbergen - Studio Blys
"Zwart-witfoto van de socialistische beweging van Geraardsbergen met o.a. Julienne Wicheler. Groepsfoto. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"