Onrechtmatige afstempeling van de controlekaart bij werklozen : een sociaal-juridische analyse van het zgn. zwartwerk bij werklozen vanuit het gewestelijk werkloosheidsbureau te Hasselt - Forier, Viviane (Brussel: HISKWA, 1983)
"Forier Viviane"