af015077: Perscommuniqué - CMB; Decoster, Fons (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Centrale der Metaalbewerkers van België (CMB) voor een perscommuniqué. Afbeelding: tekening van een kraan die lekt in verschillende flessen. Tekst: perscommunique. publieke telex-kantoren ANTWERPEN, BRUGGE, DENDERMONDE, HASSELT, KORTRIJK, BRUSSEL, GENT, MECHELEN, OOSTENDE, ZAVENTEM Luchthaven. Het communiqué moet ondertekend, gedateerd zijn en moet een kontaktadres en/of een telefoonnummer vermelden. AGENTSCHAP BELGA IPC Karel de Grotelaan, 1 1040 BRUSSEL, Tel. 02/735.21.02 02/736.62.86 (Belgische redaktie) 02/736.61.28 (reporters), Telex: 21408, per drager (drie eksemplaren) of per Telex (het vlugst) of 50 eksemplaren voor dagbladen. DAGBLADEN. Dagbladen per drager ter attentie van de Hoofdredakteur of van de Politieke dienst of van de Kulturele dienst. kranten aanleunend bij de socialistische gemeenschappelijke aktie DE MORGEN VOORUIT, Redaktie – Gent Sint-Pietersnieuwstraat 128 9000 Gent – (091) 25 57 95, Redaktie Antwerpen Amerikalei 166 2000 Antwerpen – (031) 16 00 50, Redaktie Brussel I.P.C., Karel de Grotelaan 1 1040 Brussel – (02) 736 80 15. andere kranten HET BELANG VAN LIMBURG 3500 Hasselt – (011) 22 09 11 1040 Brussel – (02) 736 80 15, GAZET VAN MECHELEN 2800 Mechelen – (015) 20 83 83, GAZET VAN ANTWERPEN 2050 Antwerpen – (031) 19 38 80, HET LAATSTE NIEUWS 1000 Brussel – (02) 219 32 90, DE STANDAARD – HET NIEUWSBLAD 1720 Groot-Bijgaarden (02) 466 50 40, DE NIEUWE GIDS 9000 Gent – (021) 25 57 01, DE GENTENAAR 9000 Gent – (091) 25 76 86, FINANCIEEL EKONOMISCHE TIJD 1000 Brussel – (02) 217 22 05, HET VOLK 2000 Antwerpen (031) 31 19 30 8000 Brugge (050) 33 72 78 8500 Kortrijk (056) 22 40 01 8800 Roeselare (051) 20 20 61 3500 Hasselt (011) 22 29 34 1000 Brussel (02) 218 56 05. politieke tijdschriften SOCIALISTISCHE STANDPUNTEN, NU • DE NIEUWE MAAND, VLAAMS MARXISTISCH TIJDSCHRIFT, TIJDSCHRIFT VOOR DIPLOMATIE, TOESTANDEN, DE GIDS OP MAATSCHAPPELIJK GEBIED. de vlaamse weekbladen KNACK • HUMO, SPECTATOR • LINKS, KONKREET • ROOD, DE RODE VAAN, DE NIEUWE • VOOR ALLEN, DE ZWIJGER (halfmaandelijks) • TRENDS. BRT. Brussel RADIO Nieuws, Aktueel TV TV Joernaal, Panorama, Konfrontatie. BRT 2 RADIO Regionaal nieuws Omroep Limburg, Omroep Brabant. BRT 2 RADIO Regionaal nieuws Omroep Oost-Vlaanderen, Omroep West-Vlaanderen. BRT 2 RADIO Regionaal nieuws Omroep Antwerpen. Supplement CMB Inform n° 71 april 82. Verantwoordelijke uitgever: F. Decoster CMB-ABVV 17, J. Jordaensstraat 1050 BRUSSEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"