Kinderarbeid op de steenbakkerijen in de Rupelstreek - De Niel, Paul (Boom: Ecomuseum en Archief van de Boomse Baksteen, 1990)
"Brochure uitgeg. t.g.v. de tentoonstelling Kinderarbeid 1800-1914 (MIAT-EMABB), in het gemeentelijk museum te Boom, 6-28 januari 1990"