txt000311: Oxfam, 4 T-shirts per minuut voor 30 cent per uur.
"Een zwarte T-shirt zonder mouwen gedragen tijdens de olympische campagne voor arbeidsrechten in 2004. Opschrift: 4 T-shirts per minuut voor 30 cent per uur. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"