af002124: Vooruit Gent okt. '83 - Indruk; Kunstencentrum Vooruit; Temmerman, Erik
"Affiche uitgegeven in 1983 door Kunstencentrum Vooruit Gent voor de programmatie voor de maand oktober. Afbeelding: man met bloempot in de armen. Tekst: Vooruit Gent okt. '83. 6 okt. The Stuffed Puppet Theatre, Balzaal 20.30u; 14 tot en met 23 okt. Vredesaffiches, Brugzaal 12-24u; 18 tot en met 22 okt. Radeis-Echafaudages, Concertzaal 20.30u; 25 okt. Dana Reitz (dans), Concertzaal 20.30u; 29 okt. Susanne Linke (dans), Concertzaal 20.30u. Bond Moyson, de + mutualiteit, Vrijdagmarkt 10, Gent - tel. 091/25 44 47. Vrij van zegel, K.B. 198. Verantwoordelijke uitgever: E. Temmerman, St. Pietersnieuwstraat 23, Gent. Indruk, Kasteellaan 275, Gent, 091.25 30 98. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"