fo002265: Inhuldiging Monument Jan Samijn - De Vogelaere, Achille
"Zwart-witfoto van de inhuldiging van het monument ter ere van Jan Samijn te Gent. spreker: Alfons Segier. In het publiek oa. Jozef Coole, Georges Nachez. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"