fo003145: Bejaardenhuis Menen
"Zwart-witfoto van minister Wauters op bezoek in het bejaardentehuis (hospice) van Menen met o.a. Robert Detaevernier, Sirène Blieck, Arthur Wauters, Auguste Debunne en Cyriel Blieck op 12 augustus 1937. Opschrift onderaan: 12.8.37. Minister Wauters in het Hospice. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"