te002514: Donatie - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1992. Tekening van een man die een grote zak geld bij zich heeft. Op de zak staat; Minister voor ontwikkelingssamenwerking. Hij passeert een man met een collectebus voor de dieren die geld vraagt, hij zegt Nee. Daarna passeert hij een man met een collectebus die geld vraagt voor de gehandicapten. Hij zegt terug; Neen. Dan passeert hij een man met een collectebus die geld ophaalt voor AZG. Terug weigert hij. Tenslotte komt hij bij een man van 11.11.11, hij geeft hem de grote zak geld en zegt; Voor Bolivië en Viëtnam! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"