af014155: 5de opvolger Vlaanderen Bert Bauwelinck - sp.a; De Geest, Fons (2009)
"Affiche uitgegeven in 2009 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) voor de Vlaamse verkiezingen. Afbeelding: portretfoto in kleur van Bert Bauwelinck. Tekst: 5de opvolger Vlaanderen BERT BAUWELINCK sp.a. Verantwoordelijke uitgever: Fons De Geest – Speldenstraat 1 Gent 9000 – Verkiezingsdrukwerk Juni 2009 – Niet op de openbare weg werpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"