fo021562: Studentenactie Gent - Rol
"Zwart-witfoto van een actie van ingenieursstudenten aan Flanders Expo in Gent, jaren 1980. Spandoek met opschrift: 13000 tegen 13000. Opschrift achteraan: Ingenieursstudenten voeren aktie aan Flanders Expo St Denijs-Westrem. Een 150 tal studenten van Burgerlijk Ingenieurs RUG reden gedeeltelijk per fiets en per autobus naar het oud-vliegveld van St Denys-Westrem naar het nieuwe gebouw van Flanders Expo waar ze een ludieke aktie voerden en de brief die ze aan minister Geens verstuurden voorlazen, tevens werd een spandoek met de tekst verpakking maar geen inhoud bovenaan de nieuwbouw van Flanders Expo opgehangen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"