fo027213: NCOS project 1713- Zaïre, Twee scharige wentelploeg, Sambwa. Een realisatie van CDR - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1713; Zwart-witfoto, van marktkramers. Grote spontane markt twee keer per week in Sambwa, er gekomen dankzij de landbouwoverschotten en gerealiseerd door de technische kennis van de CDR, 1986 - 1989. Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/87; Projectnaam: Twee scharige wentelploeg - CDR Sambwa; Series: Projectnummer: 1713; Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/87; Projectnaam: Twee scharige wentelploeg - CDR Sambwa; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"