Tewerkstelling (Brussel: BBTK, 1994)
"Nationaal Congres gehouden van 9 tot 11 februari 1994 : bij zwaar weer is een kompas echt nodig (sommige documenten vermelden dat dit Congres plaats vond op 27 - 29 oktober 1993)"