pk001470: H.M. Koningin Elisabeth en Prinses Josephine-Charlotte - Thill, Ern.
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend leden van de Koninklijke Familie van België, nl. koningin Elisabeth en prinses Josephine-Charlotte. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"