af006419: Tussen de Wal en het Schip. Een tentoonstelling over Greenpeace - Greenpeace
"Affiche uitgegeven door Greenpeace voor de tentoonstelling Tussen de Wal en het Schip. Tekst: Tussen de Wal en het Schip. Een tentoonstelling over GreenpeaceDe Saint Antoine is van … tot … in … FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"