fo027272: NCOS project 1852 Organizing, training and education for the development of peasants in Mindanao, Filipijnen - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1852; Zwart-witfoto, van een boerenleider die de organsatiestructuur van de provinciale organisatie uitlegt. Het uithangbord achter de man zegt: Thema: versterken, uitbreiden en beschermen van het milieu. De winsten van de ontmaskering om de voortgang van de strijd voor echte landhervorming te bespoedigen. NCOS project 1852 Organizing, training and education for the development of peasants in Mindanao, Filipijnen 1986-1996. Een realisatie van KMP. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Organizing, training and education for the development of peasants in Mindanao; Series: Projectnummer: 1852; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Organizing, training and education for the development of peasants in Mindanao; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"