af004173: Anne en Kathleen onthullen: “De grootte is wél van belang.” - sp.a-fractie Europees Parlement
"Affiche uitgegeven tussen 1999 en 2004 door de sp.a-fractie Europees Parlement voor propaganda. Tekst: Anne en Kathleen onthullen: “De grootte is wél van belang.” Europa is groot. Te groot, vinden velen. En dus houden ze het liever ver van hun bed. Jammer. Want Europa is onze toekomst. En dat biedt best wat opwindende perspectieven. Precies omdat we de dingen groot en grensoverschrijdend kunnen aanpakken. Want zeg nu zelf: wat ben je met nationale regeltjes over milieu en gezonde voeding? En met een diploma waarmee je elders in Europa niet aan de slag kan? Er worden trouwens steeds meer beslissingen genomen op Europees niveau. Dus als we willen vechten voor gelijke kansen of werkgelegenheid zullen we dat ook daar moeten doen. Europa is net zo reëel als de euro in onze portemonnee. Kathleen Van Brempt en Anne Van Lancker vormen de sp.a-delegatie in de PES-fractie van het Europees Parlement. Voor meer informatie: www.europa.s-p-a.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"