af017599: Fête du Quartier, Square des Blindées, Dimanche 18 mai 1997 - Brussels Gekleurd; Van Loo, Bruno (1997)
"Affiche uitgegeven in 1997 door Brussels Gekleurd/Bruxelles en couleurs voor een wijkfeest in Brussel. Tekst: Wijkfeest - Fête du Quartier Pantsertroepensquare - Square des Blindées Zondag 18 mei Dimanche 18 mai 1997 van 13.00 tot 18.30 u. de 13.00 à 18.30 h. Programma - Programme. Podium: Proyeccion Latina, Salsa, Merengue; Kaihna, Dans en percussie - Danse et percussion; N.G.B.-Chicago, Hip-Hop; Capoeira; Wasima, Muziek - Musique Chaibia. Tournoi de Minifoot minivoetbal Tornooi. Le petit Génie - Boujenah; Heksenparade - Défilé de Sorcières; Verhalen - Contes, Theater - Théâtre. Drank en hapjes - Boissons et dégustations: Marokaanse, Afrikaanse en Pakistanese Specialiteiten Spécialités Marocaines, Africaines et Pakistanaises. Kinderanimatie - Animations pour Enfants: Schminkstand - Maquillage, Circusanimatie - Animations de Cirque, Klimmuur - Mur d'escalade, 10 personenfiets - Bicyclette de 10 personnes, Skiën - Ski. Informatie - renseignements: Opbouwwerk Begijnhof, Bruno Van Loo, de Witte de Haelenstraat 1, 1000 Brussel, 233.23.67. In het kader van - dans le cadre de Brussels Gekleurd - Bruxelles en couleurs. Organisatie: Jongerencentrum Chicago, Dienstencentrum Het Anker, Jc Toecan, Local 31 et Serveci, Jeunesse de la ville de Bruxelles, Jeunesse Magrébinne, Maison du Quartier du CPAS de Bruxelles, De Meeting, KWB 19, Puerto, De Markten, Vrouwenwerking Begijnhof, Straathoekwerk Brussel en Opbouwwerk Begijnhof. V.U.: Bruno Van Loo, de Witte de Haelenstraat 1, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"