sch000251: Een mooie toekomst ligt binnen handbereik - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een man en vrouw staande onder een boom met bloesems. Het schilderij is omlijst met een geschilderde roze rand. Vermoedelijk een portret van de kunstenaar en zijn vrouw. Linksonder signatuur DL en datum juli 1994. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"