fo018265: Postzegel Edward Anseele in Vooruit - Pieters, Geo
"Zwart-witfoto van het postbureel met speciale postzegels van Edward Anseele tijdens de Anseeletentoonstelling in feestlokaal Vooruit in Gent. 1948. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"