af000386: Stem socialist - BSP; Kreveld, Gerrit
"Affiche uitgegeven in 1968 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: grootouders met kleindochter in openlucht. Tekst: Stem socialist. Vrij van zegel. Verantwoordelijke uitgever: Kreveld G., Keizerslaan 13, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"