af004338: Pel een eitje met Louis Tobback - Alsteens, Gerard; SP
"Affiche van Gal (Gerard Alsteens) uitgegeven in 1992 door de Socialistische Partij (SP) voor een debat. Tekst: Pel een eitje met Louis Tobback. De opgave: ontwaken zonder houten kop. De beloning: gratis ontbijt, inclusief een eitje om te pellen. Het eitje: Louis Tobback in discussie over actuele politiek. Honger? Interesse? Kontakteer... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"