De milieudruk van de huishoudelijke consumptie in België in 2002 : een sociologische analyse - Frère, Jean-Maurice; Quertinmont, Jean-Charles (Brussel: Federaal Planbureau, 2010)
"DIGITAAL RAADPLEEGBAAR IN DE LEESZAAL"