af008197: Michelin! Licenciés comme des chiens!!! - PVDA; PTB; Verwimp, Hugo
"Affiche uitgegeven in 1986 door de Partij van de Arbeid van België (PVDA)/Parti du Travail de Belgique (PTB) voor solidariteit met de arbeiders van bandenfabrikant Michelin (Sint-Pieters-Leeuw). Afbeelding: Michelinmannetje met hondenkop vastgeketend aan een hok. Tekst: Michelin! Licenciés comme des chiens!!! Fabriek en stocks in beslag nemen! Produkten boycotten! Confisquez l'usine et les stocks! Boycottons les produits. Remi Chelin. PTB Parti du Travail de Belgique/PVDA Partij Van De Arbeid. Ed. resp.: Hugo Verwimp, 171 Boulevard M. Lemonnier, 1000 Bruxelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"