fo024514: Internationaal socialisme
"Zwart-witfoto genomen tijdens de conferentie van de Socialistische Internationale te Bern in februari 1919. Van links naar rechts : Hjalmar Branting, Kurst Eisner en Solomon Grumbach en Wilhelm Ellenbogen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"