De Zaaier : weekblad van de Schaarbeekse kantonale afdeeling der Belgische Werkliedenpartij (Dieghem-Loo: Paulus, 1914)
"Motto: Geene plichten zonder rechten. De arbeid is de bron van alle rijkdomRedactie: Al. DepaepeAdministratie: Volkshuis, Keienbergstraat, SaventhemIngebonden in: De Demokraat. - Eerste nummer: 3 jan 1914. - Periodiciteit: wekelijks"