fo030728: Claudio Abbado; Muziek, Dirigenten; Festival van Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Italiaanse dirigent Claudio Abbado tijdens een repetitie met orkest. Gent, Sint-Baafskathedraal 1980. Festival van Vlaanderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"