De bezittingen van de slachtoffers van de jodenvervolging in België : spoliatie, rechtsherstel, bevindingen van de Studiecommissie (Brussel: Diensten van de Eerste Minister, 2001)
"Eindverhandeling van de Studiecommissie betreffende het lot van de bezittingen van de leden van de joodse gemeenschapvan België geplunderd of achtergelaten tijdens de oorlog 1940-1945Bestaat uit 2 delen"