pk000881: Vakantiecentrum 'De Blekkaard', Klemskerke aan Zee - sm Het Licht
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het centraal gebouw van vakantiecentrum 'De Blekkaard' in Klemskerke aan Zee. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"