fo003563: Tentoonstelling Jef Van der Meulen - Roghes; Hespel, Roger
"Zwart-witfoto van de tentoonstelling naar aanleiding van de herdenking van het overlijden van Jef Van der Meulen (20ste verjaring van zijn overlijden) in het Feestlokaal Vooruit in Gent, van 21 oktober tot 4 november 1951. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"