fo001974: Toneelkring "Na Arbeid Kunst"
"Zwart-witfoto van de groepsleden van de toneelkring Na Arbeid Kunst. Dendermonde, Frans Courtenstraat, Tuin van het Volkshuis. 22 juli 1928. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"