fo006404: Frans Block - Volksgazet
"Zwart-witfoto van burgemeester Frans Block bij de overhandiging van geschenken voor de 10. 000 ste inwoner. Opschrift achteraan: Hemiksem 10 000ste inwoner gehuldigd. Mast, Marina Clothilde Louisa. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"