fo021139: Handelsschool in Gent
"Zwart-witfoto van leerlingen (jongens) in de klas aan een typmachine in de Handelsschool in Gent. Opschrift achteraan: Handelsschool voor jongelingen. Les van kort- & machienschrift. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"