fo023399: Brussel, Brupark - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van de eerste steenlegging door Paul Vanden Boeynants van het Brupark te Brussel. 1987. 2de persoon van rechts: Hervé Brouhon. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"