af004242: Internationaal joods muziekfestival - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2002 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor het internationaal joods muziekfestival. Tekst: Internationaal joods muziekfestival. Zaterdag 30 november: 18u30: lezing door PhD Martin Schwarz (VS) “het verband tussen Griekse muziek en klezmer muziek”; 20u00: Brave Old World & Smyrna muzikanten (VS – Griekenland); 22u00: Klezmicnoiz (België). Zondag 1 december: 16u00: La Roza Enflorese (België) Sefardische muziek; 20u00: De Amsterdam Klezmer Band (Nederland). i.s.m. Folkfestival Dranouter. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen, • reservaties: 03/248.01.00 – www.zuiderpershuis;be – reservatie@zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis werkt met steun van de Vlaamse regering, de provincie Antwerpen, DGIS Belgische ontwikkelingssamenwerking en de Nationale Loterij. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"