245.00005: Cursus betreffende marxistische economie, s.a. - Vandekerckhove, Flor (1972)
"Collection: Vandekerckhove Flor; Archiefgeschiedenis: Cursus van Het Trojaanse PaardBiografie: Flor Vandekerckhove was lid van de Revolutionaire Arbeidersliga (RAL) in de periode medio jaren 1970 – medio jaren 1980. Level of description: Item; Series: 245.00005.00008: Cursussen"