pr003204: Le génocide du peuple Vietnamien - Somville, Roger
"Reproduktie van een grafisch werk van Roger Somville met de afbeelding van wanhopige mensen en een soldaat die zijn geweer richt op een vrouw met kind. Centraal is de tekst 'USA' in de afbeelding verwerkt bij een neerwaartse pijl. Linksonder gesigneerd en gedateerd 'Somville, juillet 1966'. Onder de afbeelding staat de tekst: 'les anges pacificateurs de l'impérialisme américain organisent le génocide du peuple Vietnamien' sic en de oplage: 'Tirées à 2000 exemplaires'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"