Rust en orde heerscht in de gemeente : Wommelgem tijdens de tweede wereldoorlog (1938-1946) - Seberechts, Frank (Wommelgem: Wommelgemse Heemkundige Kring De Kaeck, 1995)
"Frank Seberechts In: De Krijter : jaarboek 1994-1995, 29ste en 30ste jaargang"