Hoe, minder belastingen te betalen? : het onmiddellijk eisenprogramma der Communistische Partij van België - Borremans, Jean ([Brussel]: [Volksuitgave], 1951)
"Aan de kop van de titelpagina: een zorgwekkende vraag die door millioenen sic Belgen gesteld wordt"