Romans uit Zwart-Afrika : een overzicht - De Sterck, Marita (Antwerpen: Katholiek Centrum voor lectuurinformatie en Bibliotheekvoorziening (KCLB); Brussel: NCOS, 1991)
"samengesteld door Martia de Sterck"