af017070: - 500 F kindergeld: dank U CVP-PVV - SP; Kreveld, Gerrit
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP) tegen de regering-Martens V. Tekst: - 500 F kindergeld: dank U CVP-PVV. SP. Vrij van zegel - Verantw. uitg. G. Kreveld - Keizerslaan 13 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"