L'Action Coopérative : organe hebdomadaire de la Fédération Nationale des Coopératives de Consommation (Paris: FNCC)
"Voortgezet als: Le Coopérateur de France Periodiciteit: wekelijks. Er verschenen 522 nummers Eerste nr.: 5 jan 1918 Laatste nr.: 31 dec 1927"