391.03: Dossier betreffende de uitzendarbeid - Bond der Bedienden, Technici en Kaders van België (BBTK)
"Collection: Bond der Bedienden, Technici en Kaders van BelgiÃ« (BBTK); Biografie: De Bond der Bedienden, Technici en Kaders van België (BBTK) is één van de vakcentrales van het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV). De BBTK groepeert alle bedienden, technici en kaderleden uit de prive-sector, de leerkrachten en het administratief personeel van het vrij onderwijs, de werknemers (arbeiders en bedienden) uit de boeksector, de grafische sector en de media-sector. Level of description: File; Series: 391: Archief van Bond der Bedienden, Technici en Kaders van België (BBTK)"