pk001196: Zonnige heuvels - VOG
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend kinderen in uniform die wachten op een maaltijd aan een gedekte tafel. Tekst op de keerzijde : Zonnige heuvels, geneeskundig centrum Arthur Jauniaux, Ottignies-Bruyères. Een eetkamer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"