b001033: Decor van volkspoppentheater Germinal, Gent
"Collection: Volksmarionettentheater Germinal, Gent; Decor van volkspoppentheater Germinal van Gent, voorstellend een onderaardse kelder van een kasteel.Decor van volkspoppentheater Germinal Series: Volksmarionettentheater Germinal, Gent; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"