Die verdraaide werkelijkheid : hoe komt de onderzoeker aan zijn gegevens? - Beukelaar, Leen; van Donselaar, Gert; Tavecchio, Louis (Baarn: Ambo, 1980)
"Leen Beukelaar, Gert van Donselaar, Louis Tavecchio"