'Wie het meemaakte, is er nooit meer overheen gekomen'. Mary McIntosh en Ken Plummer over Stonewall en daarna - Schuyf, Judith (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Judith Schuyf Fonds Suzan Daniel (FSD)"