fo028866: Exposition d'art populaire et primitif au Palais des Beaux Arts - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van een schilderij met 2 geiten, een palmboom en 2 dansende mensen, van de Congolese schilder Albert Lubaki. Jaren 1920. Opschrift: Waterverfschilderij van de Congolees Lubaki. Idylle onder een palmboom FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"